Menyer för alla smaker och önskemål

Vi erbjuder menyer för måltider, kafferaster, drinkar och mingel efter dina önskemål – inne i herrgården och/eller ute på terrassen och i parken. Vare sig du håller en heldagskonferens, ett kortare frukost- eller eftermiddagsmöte så kan du välja mellan fasta menyer som ofta är baserade på lokalt producerade råvaror i säsong – eller skräddarsy din meny precis så som du vill ha den. Bara fantasin och kreativiteten sätter gränser. Vänligen kontakta oss för menyförslag och prisuppgifter. Smaklig måltid på Älvsjö gård!

Mottagning och fest, drink och mingel eller middag

Söker du smakupplevelser utöver det vanliga? Vi erbjuder många olika menyalternativ av högsta kvalitet från våra samarbetspartners – eller om du föredrar att ta in din egen partner för catering. Vi ordnar också gärna provsmakning av menyer om du så önskar.

Lunch och kaffepaus

Frukostkaffe med smörgås, förmiddagskaffe, eftermiddagskaffe med något sött eller ”smalare” alternativ utan socker? En god, energigivande och hälsosam lunch? Vi ordnar mat och dryck för alla pauser efter din egen smak och önskemål.

Matlagningsevent i vårt restaurangkök

I vårt moderna restaurangkök ordnar vi populära matlagningsevent, vinprovningar och andra gastronomiska aktiviteter, som event i sig själva eller som en del i ditt möte. Vi bjuder in kockar, sommelierer eller producenter – eller om du bjuder in dina egna gäster. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Älvsjö gård och vad vi kan göra för dig? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss